Uw huisdier in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier.

LET OP: IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS HANTEREN WIJ PASSENDE MAATREGELEN. 

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie en bloedanalyse en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Meld hier uw huisdier aan bij onze dierenkliniek.

 


youtube facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Geen dierenarts in Losser

In verband met quarantaine wegens COVID-19 is er op 22, 23 en 24 februari geen dierenarts aanwezig op onze vestiging in Losser. Wel is er een assistente aanwezig voor het ophalen van voeding en/of medicatie (deze graag vooraf tele..

Meer informatie >

Speciale liefdes-ACTIE!

Van 14 februari (Valentijnsdag) tot en met 31 maart geven we KORTING op de sterilisatie/castratie van uw kat! Zo willen we helpen het kattenoverschot terug te dringen. Tevens kan uw kat dan gechipt worden. Voor meer informatie ove..

Meer informatie >

Wintertips!

Ook in de winter willen we graag met de hond naar buiten. We kleden ons warm aan, trekken winterlaarzen aan en zetten een muts op. Honden doen dit natuurlijk niet en dus moeten we ze op andere manieren beschermen tegen de kou. Hie..

Meer informatie >