Uw huisdier in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier.

 

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie en bloedanalyse en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Meld hier uw huisdier aan bij onze dierenkliniek.

 


youtube facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Ent uw konijn met korting!

Elke maand enten we konijnen met korting! Uw konijn kan gevaccineerd worden tegen de volgende ziektes: myxomatose, VHD1 en VHD2. We organiseren hiervoor speciale dagen, waarop u korting krijgt op de enting. Zo kunnen we zo veel..

Meer informatie >

Wintertips!

Ook in de winter willen we graag met de hond naar buiten. We kleden ons warm aan, trekken winterlaarzen aan en zetten een muts op. Honden doen dit natuurlijk niet en dus moeten we ze op andere manieren beschermen tegen de kou. Hie..

Meer informatie >

Pas op: herfst!

Heerlijk he, die herfst! Bladeren die van de bomen vallen, stormachtig weer, de gure wind om het huis. Voor honden is deze periode niet zonder gevaar. Er zijn namelijk honden die dol zijn op de vruchten die van bomen vallen, zoals..

Meer informatie >