Uw huisdier is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier.

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie, ons eigen laboratorium en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Wilt u uw nieuwe huisdier alvast aanmelden bij ons? Klik dan hier.

 

 facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Juni chipmaand

Juni: maand van de chip! Kom langs om GRATIS de chip van uw hond of kat te laten uitlezen en controle te hebben op de registratie. Ook handig als voorbereiding op de zomervakantie. Niet alleen de chip dient aanwezig te zijn in uw..

Meer informatie >

Hittetips

De temperatuur kan vanaf nu weer flink oplopen; geregeld wordt het in ons land meer dan 25 graden. Voor onze huisdieren is dit al snel te warm. Zij kunnen niet zo makkelijk hun warmte kwijt. Daarom hier een aantal tips om uw huisd..

Meer informatie >

Konijnenslinger

Bezigheidstherapie voor uw konijn(en)! Maak eenvoudig zelf deze slinger van groenvoer. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld broccoli, komkommer, bleekselderij, witlof, paprika of wortel. Laat een konijn langzaam wennen aan het eten van g..

Meer informatie >