Uw huisdier is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier.

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie, ons eigen laboratorium en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Wilt u uw nieuwe huisdier alvast aanmelden bij ons? Klik dan hier.

 

 facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Maden bij uw konijn?

In het voorjaar en zomer kan het flink warm worden in ons land, en met warm weer zien we helaas weer regelmatig konijnen met maden. Maden komen van de blauw/groene vleesvlieg. Deze vlieg legt eitjes in de vacht van het konijn, v..

Meer informatie >

Ent uw konijn met korting

De volgende data waarop u uw konijn(en) kunt laten enten met KORTING is: Donderdag 7 juli in Oldenzaal Dinsdag 2 augustus in Losser Donderdag 1 september in Oldenzaal Woensdag 5 oktober in Losser     WIST U DAT …..

Meer informatie >

Hittetips

Het is alweer bijna zomer, we snakken ernaar! De temperaturen kunnen weer flink oplopen; geregeld wordt het in ons land meer dan 25 graden. Voor onze huisdieren is dit al snel te warm. Zij kunnen niet zo makkelijk hun warmte kwijt..

Meer informatie >