Uw paard is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren paardendierenartsen staan wij u graag met raad en daad bij voor de diergeneeskundige zorg van uw paarden en pony’s. Ook voor de begeleiding van uw fokmerrie en voor tandheelkundige behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze paardenkliniek in Lattrop beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om uw paard te onderzoeken, zoals digitale röntgenologie, echografie en endoscopie van de luchtwegen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u aan huis komen.

 

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

Tips van uw dierenarts

Hittetips

In het voorjaar en de zomer kan het flink warm worden in ons land. Paarden kunnen goed met warmte omgaan maar extreme warmte kan gevaarlijk zijn. Dehydratie, sloomheid en koliek kunnen veroorzaakt worden door extreme warmte. Deze..

Meer informatie >

Bouwvak normale openingstijden

Ook in de bouwvak zijn wij geopend met onze normale openingstijden. Het telefonisch spreekuur is ook gewoon dagelijks tussen 8.00 en 9.00 uur voor het aanvragen van visites, het bestellen van medicijnen of het vragen van advies. W..

Meer informatie >

Zand in de darmen

Door de aanhoudende droogte zijn veel paardenweides kaal. Hierdoor is het risico op opname van (teveel) zand groter. De laatste dagen hebben we dan ook meerdere paarden gezien met koliek ten gevolge van zand in de darmen. Zand kan..

Meer informatie >