Uw paard is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren paardendierenartsen staan wij u graag met raad en daad bij voor de diergeneeskundige zorg van uw paarden en pony’s. Ook voor de begeleiding van uw fokmerrie en voor tandheelkundige behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze paardenkliniek in Lattrop beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om uw paard te onderzoeken, zoals digitale röntgenologie, echografie en endoscopie van de luchtwegen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u aan huis komen.

 

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

Tips van uw dierenarts

Wintertips

Enkele tips voor als uw paard(en) in de winter op de weide lopen: Zorg dat er altijd voldoende drinkwater ter beschikking is, eventueel lauw aanbieden omdat ijskoud water darmkrampen kan geven. Ruwvoer geven voordat de paarden d..

Meer informatie >

Ontwormen in het najaar

In het najaar adviseren wij jouw paard of pony te ontwormen met Equest Pramox. Eieren van de Gastrophilus (horzellarven) en de lintworm vinden we niet of moeilijk terug in de mest. Daarom adviseren we in dit seizoen standaard te ..

Meer informatie >

Bloedonderzoek met 50% korting op PPID

Ontvang tussen 1 september en 31 oktober maar liefst 50% korting op bloedonderzoek om jouw paard te testen op PPID (Ziekte van Cushing)! De volledige visitekosten en bloedafname zijn wel voor eigen rekening. PPID is een aandoeni..

Meer informatie >