LET OP: IN VERBAND HET MET CORONA VIRUS HANTEREN WIJ PASSENDE MAATREGELEN.

Met ons team van ervaren paardendierenartsen staan wij u graag met raad en daad bij voor de diergeneeskundige zorg van uw paarden en pony’s. Ook voor de begeleiding van uw fokmerrie en voor tandheelkundige behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze paardenkliniek in Lattrop beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om uw paard te onderzoeken, zoals digitale röntgenologie, echografie en endoscopie van de luchtwegen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u aan huis komen.

Meld hier uw paard aan bij onze dierenkliniek.

 

 


YouTube_logo (640x290) facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

Tips van uw dierenarts

GRATIS bloedonderzoek PPID – Ziekte van Cushing

Vanaf 1 september tot 31 oktober GRATIS bloedonderzoek om uw paard te testen op PPID (Ziekte van Cushing)! De visitekosten en bloedafname zijn wel voor eigen rekening. PPID is een aandoening bij oudere paarden en pony’s die ..

Meer informatie >

Pas op: eikels

Ook dit jaar waarschuwen we weer voor vergiftiging door eikels bij paarden. Het is namelijk wederom een goed eikeljaar. Vooral als eikels nog groen zijn en toch van de boom vallen, vormen ze een risico. Eikels en groene eikenblade..

Meer informatie >

Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19 We blijven diergeneeskundige zorg aanbieden en ook voor spoedgevallen blijven we 24/7 voor u klaarstaan. Voor uw gezondheid en die van onze medewerkers nemen we extra maatregelen om de verspreiding van COVID-1..

Meer informatie >