Uw paard is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren paardendierenartsen staan wij u graag met raad en daad bij voor de diergeneeskundige zorg van uw paarden en pony’s. Ook voor de begeleiding van uw fokmerrie en voor tandheelkundige behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze paardenkliniek in Lattrop beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om uw paard te onderzoeken, zoals digitale röntgenologie, echografie en endoscopie van de luchtwegen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u aan huis komen.

 

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

Tips van uw dierenarts

Voorjaar; veulens!

De eerste veulens zijn weer geboren! Het is van levensbelang dat veulens na de geboorte snel en voldoende biest drinken. Bij onvoldoende biestopname is het veulen gedurende de eerste maanden niet goed beschermd tegen allerlei ziek..

Meer informatie >

Mestonderzoek in het voorjaar

In het voorjaar adviseren wij om mestonderzoek van uw paard(en) te doen. Waarom mestonderzoek doen? Omdat steeds meer parasieten ongevoelig worden voor wormmiddelen, is het advies om de mest van uw paard/pony eerst te laten onderz..

Meer informatie >

Gewijzigde openingstijden voorjaar

In verband met enkele feestdagen zijn wij gesloten op: 18 april: Tweede Paasdag 27 april: Koningsdag 26 mei: Hemelvaartsdag 6 juni: Tweede Pinksterdag Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. ..

Meer informatie >