LET OP: IN VERBAND HET MET CORONA VIRUS HANTEREN WIJ PASSENDE MAATREGELEN.

Met ons team van ervaren paardendierenartsen staan wij u graag met raad en daad bij voor de diergeneeskundige zorg van uw paarden en pony’s. Ook voor de begeleiding van uw fokmerrie en voor tandheelkundige behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze paardenkliniek in Lattrop beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om uw paard te onderzoeken, zoals digitale röntgenologie, echografie en endoscopie van de luchtwegen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u aan huis komen.

Meld hier uw paard aan bij onze dierenkliniek.

 

 


YouTube_logo (640x290) facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

Tips van uw dierenarts

Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19 We blijven diergeneeskundige zorg aanbieden en ook voor spoedgevallen blijven we 24/7 voor u klaarstaan. Voor uw gezondheid en die van onze medewerkers nemen we extra maatregelen om de verspreiding van COVID-1..

Meer informatie >

Mestonderzoek in het voorjaar

In het voorjaar adviseren wij om mestonderzoek van uw paard(en) te doen. Door middel van mestonderzoek weten we of ontwormen nodig is of niet. Zo ontwormen we op maat. Klik hier voor meer informatie over mestonderzoek. ..

Meer informatie >

Paardenavond groot succes

INFORMATIEAVOND     Woensdagavond 19 februari stond in het teken van feiten en fabels over paardenvoeding en het rhinovirus. Het was een geslaagde avond met levendige discussies. We willen u bedanken voor uw aanwezigheid..

Meer informatie >