Samenwerking

 

Samenwerking NoaberVets

NoaberVets is een samenwerkingsverband tussen dierenartsen in de regio Twente-Achterhoek. Alle 20 aangesloten praktijken werken volledig zelfstandig en hebben service en betrokkenheid naar u als klant hoog in het vaandel staan. De samenwerking bestaat uit uitwisseling van informatie en kennis, gezamenlijke organisatie van lezingen, nieuwsinfo, uitnodigen van sprekers en ontwikkelen van initiatieven. Voor meer informatie: NoaberVets

 

 

 

Samenwerking Oxfam Novib

‘Global Responsibility’

We zijn niet alleen Nederlanders, of Europeanen, maar tevens bewoners van deze planeet. Evenals veel andere mensen die minder kansen in het leven hebben gekregen.

Om onze verantwoordelijkheid vorm te geven en daadwerkelijk hulp te bieden aan andere ondernemende mensen in arme landen, is Dierenkliniek Oldenzaal-Losser ambassadeur geworden van ‘Ondernemers voor Ondernemers’ van OXFAM Novib. Een eigen bedrijf starten of uitbreiden, daar heb je kapitaal voor nodig. In veel ontwikkelingslanden zijn banken echter geen betrouwbare of toegankelijke kredietverstrekkers. Als bedrijvenambassadeur steunen we OXFAM Novib. Zij bieden beginnende ondernemers in Afrika en Azië een microfinanciering en trainingen. Een effectieve methode om een zelfstandig bestaan en toekomst op te bouwen. Samen met 750 andere Nederlandse ondernemers proberen we op deze manier armoede te verslaan. Wij willen een positieve toekomst voor zoveel mogelijk mensen. Voor meer informatie, kijk op Oxfam Novib.