Samen werken aan een gezonde veestapel!

Met ons team van 4 landbouwhuisdierenartsen voorzien wij u graag van bedrijfsbegeleiding op maat. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een adequate behandeling van het individuele dier.

De preventieve gezondheidszorg krijgt binnen de veehouderij een steeds grote betekenis. Door de huidige antibiotica-problematiek is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Wij staan u graag met raad en daad bij.

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

 

 

Tips van uw dierenarts

Weideseizoen

Het weideseizoen is alweer in volle gang. De eerste bedrijven hebben de koeien naar buiten! Om ervoor te zorgen dat zowel de koeien als het jongvee aan het einde van het weideseizoen weer gezond en vitaal opgestald worden, even ko..

Meer informatie >

Samenwerking Dinkelland Dierenartsen

Per 1 mei zijn we in ons dienstverband gaan samenwerken met Dinkelland Dierenartsen. Dit betekent dat dierenarts Thijs Koekkoek actief meedraait binnen ons dienstrooster en dus ook kan komen tijdens de avond- en/of weekendvisites...

Meer informatie >

Hittestress

In de zomer worden de ideale omgevingstemperaturen (-5 tot +18 graden Celcius) van onze melkkoeien ruimschoots overschreden. Dit veroorzaakt hittestress bij de melkkoeien, zeker bij de hoogproductieve koeien. Deze dieren zijn, ..

Meer informatie >