Samen werken aan een gezonde veestapel!

Met ons team van 4 landbouwhuisdierenartsen voorzien wij u graag van bedrijfsbegeleiding op maat. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een adequate behandeling van het individuele dier.

De preventieve gezondheidszorg krijgt binnen de veehouderij een steeds grote betekenis. Door de huidige antibiotica-problematiek is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Wij staan u graag met raad en daad bij.

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

 

 

Tips van uw dierenarts

Mariel Eidhof bevallen

Rundveearts Mariel Eidhof is bevallen van een jonge zoon! Op 25 maart is Duuk geboren en moeder en zoon maken het goed. De taken van Mariel zijn natuurlijk overgedragen aan onze eigen dierenartsen Huub Veldhuis, Ruurd Tigchelaar e..

Meer informatie >

Boerenavond 2023

Woensdagavond 15 maart was het weer zover; onze jaarlijkse boerenavond! Dit jaar organiseerden we deze avond samen met Dinkelland Dierenartsen, Dierenartsenpraktijk Tubbergen en DAP L.E.O. Het onderwerp van deze avond was: ‘..

Meer informatie >

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur voor landbouwhuisdieren en paarden is dagelijks van 8.00 tot 9.00 uur. Dit spreekuur is bedoeld voor vragen, overleg, doorgeven van visites en het bestellen van medicijnen. Elke dag komen er echter nog te..

Meer informatie >