Elke maand enten we konijnen met korting!

De data waarop u uw konijn(en) kunt laten enten met korting is:

Woensdag 18 augustus in Losser

Donderdag 16 september in Oldenzaal

Woensdag 13 oktober in Losser

Donderdag 11 november in Oldenzaal

 

! NIEUWE ENTSTOF !
Uw konijn kan vanaf nu gevaccineerd door middel van slechts 1 injectie! Deze injectie biedt bescherming tegen de volgende ziektes: myxomatose, VHD1 én VHD2. We organiseren hiervoor speciale dagen, waarop u korting krijgt op de enting.

 

Afspraak maken
Bel ons om een afspraak te maken. U kunt ook een afspraak maken via onze app; MijnDierenartspraktijkApp. Download de gratis app, vul uw gegevens in en maak een afspraak. Wij adviseren om uw konijn(en) te vervoeren in een stevige mand of kooi, zonder stro of hooi. Het liefst zet u uw konijn(en) op een oude handdoek of kranten.

Meer informatie over enten
Voor meer informatie over vaccinaties bij konijnen, klik hier. Kunt u niet op deze dag? Het is mogelijk om op elke andere werkdag een afspraak te maken voor uw konijn, dan geldt alleen geen korting.