Samen werken aan een gezonde veestapel!

Met ons team van 4 landbouwhuisdierenartsen voorzien wij u graag van bedrijfsbegeleiding op maat. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een adequate behandeling van het individuele dier.

De preventieve gezondheidszorg krijgt binnen de veehouderij een steeds grote betekenis. Door de huidige antibiotica-problematiek is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Wij staan u graag met raad en daad bij.

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

 

 

Tips van uw dierenarts

Eikelvergiftiging

Voorkom opname van teveel eikels!   Ook dit jaar (2023) vallen door de droogte weer veel (groene) eikels van de bomen. Daarbij zijn de weides veelal kaal waardoor het risico groter wordt dat dieren een giftige hoeveelheid ei..

Meer informatie >

Mariel weer aan de slag na verlof

Mariël haar zwangerschapsverlof zit er al weer op. Op maandag 3 juli is ze weer aan de slag gegaan. We zijn erg dankbaar voor de collegiale hulp vanuit Dinkelland Dierenartsen en DAP Tubbergen! Voor Mariel: welkom terug! ..

Meer informatie >

Boerenavond 2023

Woensdagavond 15 maart was het weer zover; onze jaarlijkse boerenavond! Dit jaar organiseerden we deze avond samen met Dinkelland Dierenartsen, Dierenartsenpraktijk Tubbergen en DAP L.E.O. Het onderwerp van deze avond was: ‘..

Meer informatie >