Samen werken aan een gezonde veestapel!

LET OP: IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS HANTEREN WIJ PASSENDE MAATREGELEN.

Met ons team van 4 landbouwhuisdierenartsen voorzien wij u graag van bedrijfsbegeleiding op maat. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een adequate behandeling van het individuele dier.

De preventieve gezondheidszorg krijgt binnen de veehouderij een steeds grote betekenis. Door de huidige antibiotica-problematiek is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Wij staan u graag met raad en daad bij.

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

 

 

Tips van uw dierenarts

Koe Signalen Training

Geef u op voor de online cursus Koe Signalen Training voor 2 extra lactaties. Bekijk informatiebrief: Brochure CowSignals & Stress-vrij omgaan met koeien ..

Meer informatie >

Verwerper

Vanuit de overheid wordt het bloedtappen bij runderen die verwerpen tussen de 100 en 260 dagen dracht vergoed (visite + bloedtapkosten). Dit wordt vergoed omdat Brucellose, een bacterie die bij runderen o.a. abortus veroorzaakt, e..

Meer informatie >

2020 – 2021: Luc versus Joost

Wat gaat een jaar toch weer snel voorbij! 2020 komt in de boeken als een bijzonder jaar; het Covid-19 virus heeft intrede gedaan, stikstofwetgeving/maatregelen en de droogte van afgelopen zomer. Daarentegen zien we op veel bedrijv..

Meer informatie >