Samen werken aan een gezonde veestapel!

Met ons team van 4 landbouwhuisdierenartsen voorzien wij u graag van bedrijfsbegeleiding op maat. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een adequate behandeling van het individuele dier.

De preventieve gezondheidszorg krijgt binnen de veehouderij een steeds grote betekenis. Door de huidige antibiotica-problematiek is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Wij staan u graag met raad en daad bij.

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

 

 

Tips van uw dierenarts

Weideseizoen

Het weideseizoen is alweer in volle gang. Om ervoor te zorgen dat zowel de koeien als het jongvee aan het einde van het weideseizoen weer gezond en vitaal opgestald worden, even kort een aantal punten om rekening te houden: Pas a..

Meer informatie >

Blauwtong vaccinatie!

Goed nieuws: We vaccineren tegen blauwtong! Blauwtong is een virus dat voorkomt bij runderen, schapen en geiten. Kleine steekvliegjes (knutten) brengen het virus over. Wil je jouw dieren beschermen tegen het blauwtongvirus? Maak d..

Meer informatie >

Avond-, nacht- en weekenddiensten

U bent al gewend aan onze collega’s Tobia en Thijs van de praktijk Dinkelland Dierenartsen. Zij draaien nu 1 respectievelijk 2 jaren mee in onze diensten. De wederzijdse samenwerking verloopt zeer collegiaal. Vanaf januari 2024 ..

Meer informatie >