Uw paard is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren paardendierenartsen staan wij u graag met raad en daad bij voor de diergeneeskundige zorg van uw paarden en pony’s. Ook voor de begeleiding van uw fokmerrie en voor tandheelkundige behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op onze paardenkliniek in Lattrop beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om uw paard te onderzoeken, zoals digitale röntgenologie, echografie en endoscopie van de luchtwegen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u aan huis komen.

 

 

 

 facebook_2015_logo_detail2 (640x222)

Tips van uw dierenarts

Ontwormen in het najaar

In het najaar adviseren wij jouw paard of pony te ontwormen met Equimax. Dieren vanaf 7 maanden t/m 3 jaar dienen ontwormd te worden met Equest Pramox. N.B. Een doseerspuit Equimax is voldoende voor een paard tot 700 kg en mag ge..

Meer informatie >

Pas op: eikels

Ook dit jaar waarschuwen we weer voor vergiftiging door eikels bij paarden. Het is namelijk wederom een goed eikeljaar. Vooral als eikels nog groen zijn en toch van de boom vallen, vormen ze een risico. Eikels en groene eikenblade..

Meer informatie >

Mestonderzoek in het voorjaar en zomer

In het voorjaar en de zomer adviseren wij om mestonderzoek van uw paard(en) te doen. Waarom mestonderzoek doen? Omdat steeds meer parasieten ongevoelig worden voor wormmiddelen, is het advies om de mest van uw paard/pony eerst te ..

Meer informatie >