Een gezond leven begint bij goede voeding

Dit geldt voor mensen, en is voor uw kat niet anders. Er is een enorme verscheidenheid aan diervoeders verkrijgbaar, en daarom is het voor u als katteneigenaar niet altijd makkelijk daar een goede keuze uit te maken. Binnen de kattenvoeding is er een behoorlijk prijsverschil tussen de verschillende merken. Dit prijsverschil gaat bij kattenvoeding ook gepaard met een kwaliteitsverschil.

HPM
In onze kliniek verkopen wij voeding van Virbac, genaamd HPM. Dit staat voor High Protein Meat. Dit voer sluit, door het hoge gehalte aan eiwitten, het meest aan bij de natuurlijke voedingsbehoefte van katten. HPM is zowel verkrijgbaar als onderhoudsvoer als dieetvoer (voor dieren met een bepaalde aandoening). Tevens geven we smakelijkheidsgarantie. Mocht uw kat de brokjes niet willen eten, dan nemen wij de zak voeding kosteloos terug.
Of uw kat groot, klein, oud, jong, heel speels of liever lui dan moe is, of een specifieke ziekte heeft, wij hebben voor iedere kat de juiste voeding in huis. Voor GRATIS voedingsadvies kunt u contact opnemen met onze voedingsconsulente Karen.

Kortingsactie
Indien u voor de tweede keer een zak onderhoudsvoeding van HPM bij ons koopt, krijgt u 50% korting. 

Spaaractie
HPM maakt ook gebruik van een speciale spaaractie. Met de speciale spaarkaart krijgt u na aanschaf van 6 verpakkingen voeding in onze kliniek, de zevende verpakking GRATIS.
Deze actie geldt voor alle soorten voedingen.

 

Royal Canin

In onze kliniek is tevens voeding van Royal Canin verkrijgbaar. Dit dient wel vooraf besteld te worden, om onze voorraad niet te groot te laten worden. Bestellen kan telefonisch, via onze app, of kom aan de balie. Royal Canin biedt tevens smaakgarantie aan en heeft een 10 + 1 spaaractie.

 

Vers vlees en volksgezondheid
De laatste jaren maakt de vers vlees voeding een opmars, en er wordt aan deze voeding allerlei gezondheidsvoordelen toegekend. Tot op heden is er voor ons onvoldoende wetenschappelijk bewijs om deze gezondheidsvoordelen te onderstrepen.
Wel is er bekend dat de beperkte voorbehandeling van deze voeding er toe leidt dat er bepaalde ziektekiemen achter kunnen blijven, zoals Salmonella en Campylobacter. Deze bacteriën kunnen voor mensen met een verminderde weerstand, zoals kinderen, ouderen, of mensen met een verminderde werking van het immuunsysteem, een serieus gezondheidsrisico vormen. Om deze reden adviseren wij u terughoudend te zijn met het gebruik van deze voeding bij uw dier. Wij volgen hiermee de mening van de specialist Klinische Voeding van de Universiteitskliniek in Utrecht.