Pup kopen?

Lees dan hier verder!

Volwassen hond?

Er zijn verschillende manieren om een volwassen hond te nemen. U kunt er voor kiezen om een hond uit het asiel te halen, maar er zijn ook verschillende herplaatsingstichtingen die honden rechtstreeks vanaf de oude eigenaar, of via een gastgezin plaatsen. Daarnaast worden er ook steeds meer honden via websites als Marktplaats aangeboden.

Voordelen van een hond uit het asiel zijn:

  • de gezondheid is gecontroleerd
  • het karakter van de hond is al bekend. Je weet dus beter of de hond bij je past
  • de wordt in het asiel indien nodig gevaccineerd, gesteriliseerd/gecastreerd
  • mocht je nieuwe viervoeter toch niet helemaal de juiste keus blijken te zijn, dan kun je hem/haar weer terugbrengen

Wanneer u besluit een hond van een website zoals Marktplaats te nemen, brengt dat een zeker risico met zich mee. Het is vaak moeilijk te achterhalen of het verhaal dat de huidige eigenaar u vertelt, ook daadwerkelijk klopt. Malafide hondenhandelaren en broodfokkers kunnen via internet makkelijk honden verkopen. Blijf daarom kritisch en alert. We hebben voor u een aantal tips op een rij gezet waar u rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een nieuwe hond.

Klik hier voor tips bij de aanschaf van een hond!

Klik hier om uw nieuwe hond bij ons in te schrijven. Wij nemen daarna contact met u op om eventueel een afspraak te maken. We kunnen dan de gezondheid van uw hond nakijken, en wanneer nodig de juiste vaccinaties toedienen. Daarnaast is het verstandig uw nieuwe hond te ontwormen, en tegen vlooien en teken te behandelen. Bovendien kan uw hond dan al rustig wennen aan het bezoek in onze kliniek.