Een gezond leven begint bij goede voeding

Dit geldt voor mensen, en is voor uw hond niet anders. Er is een enorme verscheidenheid aan diervoeders verkrijgbaar, en daarom is het voor u als hondeneigenaar niet altijd makkelijk daar een goede keuze uit te maken.

HPM
In onze kliniek verkopen wij voeding van Virbac, genaamd HPM. HPM staat voor High Protein Meat. Dit voer sluit, door het hoge gehalte aan eiwitten, het meest aan bij de natuurlijke voedingsbehoeften van honden. HPM is zowel verkrijgbaar in onderhoudsvoeding als in dieetvoeding (voor dieren met een bepaalde aandoening). Tevens geeft HPM smakelijkheidsgarantie. Mocht uw hond de HPM brokjes niet willen eten, dan nemen wij de zak voeding kosteloos terug.
Of uw hond nu groot, klein, oud, jong, heel speels of liever lui dan moe is, of een specifieke ziekte heeft, wij hebben voor iedere hond de juiste voeding in huis. Voor GRATIS voedingsadvies kunt u contact opnemen met onze voedingsconsulente Karen.

Kortingsactie
Indien u voor de tweede keer een zak onderhoudsvoeding bij ons koopt, krijgt u 50% korting. 

Spaaractie
Wij maken ook gebruik van een speciale spaarkaart. Met deze spaarkaart krijgt u na aanschaf van zes verpakkingen in onze kliniek, de zevende verpakking GRATIS.
Deze actie geldt voor alle soorten voedingen.

 

Vers vlees en volksgezondheid
De laatste jaren maakt de vers vlees voeding een opmars, en er worden aan deze voeding allerlei gezondheidsvoordelen toegekend. Tot op heden is er voor ons onvoldoende wetenschappelijk bewijs om deze gezondheidsvoordelen te onderstrepen. Wel is er bekend dat de beperkte voorbehandeling van deze voeding er toe leidt dat er bepaalde ziektekiemen in de voeding kunnen blijven zitten, zoals Salmonella en Campylobacter. Deze bacteriën kunnen voor mensen met een verminderde weerstand, zoals kinderen, ouderen, of mensen met een verminderde werking van het immuunsysteem, een serieus gezondheidsrisico vormen. Om deze reden adviseren wij u terughoudend te zijn met het gebruik van deze voeding bij uw dier. Wij volgen hiermee de mening van de specialist Klinische Voeding van de Universiteitskliniek in Utrecht.