Verzekering?

Huisdierverzekering? Zeker het overwegen waard!
In onze kliniek krijgen we vaak vragen over huisdierverzekeringen. Is dat verstandig? Kunt u zonder probleem een onverwachte uitgave van bijvoorbeeld € 950 betalen dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Onze ervaring leert dat dat niet voor iedereen mogelijk is. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet u als eigenaar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte medische kosten. Bovendien kunt u uw huisdier verzekeren van de beste veterinaire zorg. Een prettige zekerheid. Voor u en voor uw huisdier.

Spaarpotje maken?
Wilt u niet aan een verzekering vastzitten maar toch de rekening bij de dierenarts kunnen voldoen? Maak dan een potje waar u maandelijks een vast bedrag apart zet voor uw huisdier. Zo weet u zeker dat u ook onverwachte uitgaves van uw huisdier direct kunt betalen.

 

Verschillende aanbieders
In Nederland zijn verschillende aanbieders van huisdierenverzekeringen actief. Om een goede keuze te maken kunt u het beste de voorwaarden, service en diensten van alle aanbieders vergelijken.

Let bijvoorbeeld op:

  • de maximale vergoeding per verzekeringsjaar
  • de wijze van declareren en de eventuele kosten van de declaratie en de termijn van uitbetaling
  • eventuele beperkte dekking bij aanvang van de verzekering en de wachttermijn
  • eventuele uitsluitingen die gelden voor bepaalde rassen
  • de premies, instappremie en verouderingstoeslag. Over het algemeen geldt: hoe hoger de premie, hoe hoger de dekking

U kunt een aantal verschillende verzekeringen vergelijken op www.verzekerjehuisdier.nl.