Uw huisdier is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier.

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie en bloedanalyse en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

LET OP: IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS HANTEREN WIJ PASSENDE MAATREGELEN.

Wilt u uw huisdier alvast aanmelden bij ons? Klik dan hier.

 

 facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Vakantie!

Vakantie, bent u er ook zo aan toe?     Gaat uw hond of kat naar het pension? Denk dan aan het volgende: Wees op tijd met reserveren, de meeste pensions zitten al op tijd volgeboekt, vooral dit jaar Zorg voor de juiste ..

Meer informatie >

Ent uw konijn met korting

Elke maand enten we konijnen met korting! De data waarop u uw konijn(en) kunt laten enten met korting is: Donderdag 20 mei in Oldenzaal Woensdag 16 juni in Losser   ! NIEUWE ENTSTOF ! Uw konijn kan vanaf nu gevaccineerd doo..

Meer informatie >

Hittetips

Het is alweer bijna zomer, we snakken ernaar! De temperaturen kunnen weer flink oplopen; geregeld wordt het in ons land meer dan 25 graden. Voor onze huisdieren is dit al snel te warm. Zij kunnen niet zo makkelijk hun warmte kwijt..

Meer informatie >