Uw huisdier is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier(en).

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie, ons eigen laboratorium en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Wilt u uw nieuwe huisdier alvast aanmelden bij ons? Klik dan hier.

 

 facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Vlooien in het najaar?!

Wist jij dat wij vaak vlooienplagen zien in het najaar? In het najaar zijn we vaak geneigd niet meer aan vlooien te denken en dus niet meer te behandelen. Juist in het najaar is het erg belangrijk om jouw huisdier te behandelen t..

Meer informatie >

Pas op: de herfst komt er aan!

De herfst komt er alweer aan! Bladeren die van de bomen vallen, stormachtig weer, de gure wind om het huis. Voor honden is deze periode niet zonder gevaar. Er zijn namelijk honden die dol zijn op de vruchten die van bomen vallen, ..

Meer informatie >

Vakantie!

Bent u er ook zo aan toe?     Gaat uw hond of kat naar het pension? Denk dan aan het volgende: Wees op tijd met reserveren, de meeste pensions zitten al op tijd volgeboekt Zorg voor de juiste inentingen. Niet alleen de ..

Meer informatie >