Uw huisdier is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier.

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie, ons eigen laboratorium en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Wilt u uw nieuwe huisdier alvast aanmelden bij ons? Klik dan hier.

 

 facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

VuurwerkTIPS

De periode richting Oud & Nieuw is voor veel (eigenaren van) huisdieren een spannende tijd. Hieronder tips om deze periode zo rustig mogelijk te laten verlopen. Probeer zelf rustig te blijven wanneer er vuurwerk wordt afgesto..

Meer informatie >

Vlooien in het najaar?!

Wist jij dat wij vaak vlooienplagen zien in het najaar? In het najaar zijn we vaak geneigd niet meer aan vlooien te denken en dus niet meer te behandelen. Juist in het najaar is het erg belangrijk om jouw huisdier te behandelen t..

Meer informatie >

Pas op: de herfst komt er aan!

De herfst komt er alweer aan! Bladeren die van de bomen vallen, stormachtig weer, de gure wind om het huis. Voor honden is deze periode niet zonder gevaar. Er zijn namelijk honden die dol zijn op de vruchten die van bomen vallen, ..

Meer informatie >