Uw huisdier is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier(en).

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie, ons eigen laboratorium en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Wilt u uw nieuwe huisdier alvast aanmelden bij ons? Klik dan hier.

 

 facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Hondenkoekjes bakken

Recept voor het maken van hondenkoekjes!       Ingredienten 1 ei 1 rijpe banaan 80 gram pindakaas 50 gram havermout 140 gram volkoren- of tarwebloem   Benodigdheden Bakpapier Oven Deegroller Uitstekers &nbs..

Meer informatie >

Vakantie!

Bent u er ook zo aan toe?     Gaat uw hond of kat naar het pension? Denk dan aan het volgende: Wees op tijd met reserveren, de meeste pensions zitten al op tijd volgeboekt Zorg voor de juiste inentingen. Niet alleen de ..

Meer informatie >

Hittetips

Het wordt warm deze week! Warm weer kan gevaarlijk zijn voor onze huisdieren. Geregeld wordt het in Nederland meer dan 25 graden. Voor onze huisdieren is dit al snel te warm. Zij kunnen niet zo makkelijk hun warmte kwijt. Daarom h..

Meer informatie >