Uw huisdier is bij ons in goede handen

Met ons team van ervaren gezelschapsdierenartsen staan we graag voor u klaar. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor u en uw huisdier.

U kunt terecht op onze vestigingen in Oldenzaal en Losser. Op beide vestigingen zijn vaste dierenartsen werkzaam. Onze ruime klinieken zijn uitgerust met uitgebreide onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden, zoals digitale röntgen, echografie, ons eigen laboratorium en operatiekamer met gasanesthesie. Samen met u dragen we graag zorg voor een goede gezondheid van uw huisdier!

Let op: in verband met het corona virus hanteren wij PASSENDE MAATREGELEN.

Wilt u uw nieuwe huisdier alvast aanmelden bij ons? Klik dan hierLet op: dit kan alleen als u al klant bij ons bent. In verband met grote toestroom van patiënten, het niet kunnen vinden van een extra gezelschapsdierenarts en vakantie hanteren wij een klantenstop voor gezelschapsdieren. Nieuwe dieren van bestaande klanten kunnen wel ingeschreven worden. We hopen op uw begrip.

 

 facebook Dierenkliniek Oldenzaal-Losser

Tips van uw dierenarts

Tijdelijke patiëntenstop

Tot onze spijt moeten we melden dat we een tijdelijke klantenstop voor gezelschapsdieren hanteren. Door grote toestroom van patiënten, het niet kunnen vinden van een extra gezelschapsdierenarts en vakantie moeten we helaas deze m..

Meer informatie >

Vakantie!

Vakantie, bent u er ook zo aan toe?     Gaat uw hond of kat naar het pension? Denk dan aan het volgende: Wees op tijd met reserveren, de meeste pensions zitten al op tijd volgeboekt, vooral dit jaar Zorg voor de juiste ..

Meer informatie >

Ent uw konijn met korting

Elke maand enten we konijnen met korting! De data waarop u uw konijn(en) kunt laten enten met korting is: Woensdag 18 augustus in Losser Donderdag 16 september in Oldenzaal Woensdag 13 oktober in Losser Donderdag 11 november in..

Meer informatie >